Her finder du alle de vægte du har brug for indenfor industri og erhverv 

Arbejder du i et erhverv hvor brugen af vægte spiller en stor rolle i din dagligdag? Hvis ja, så bør du kende til CPH vægte, der leverer vægte indenfor ethvert område, og til hvilket som helst formål. CPH vægte har været leverandører til dansk erhverv siden 1903, og sørger altid for at dine vægte er kontrollerede og efterset så de er klar til brug med det samme når du modtager dem.  

 

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange forskellige former for vægte der egentlig bliver brugt i den danske industri og erhverv? Og hvor stor en rolle de spiller for den daglige funktion? Det have jeg heller ikke, men når man tænker over det, så bruger rigtig mange erhverv vægte hver dag i deres arbejde, og de er helt uundværlige.  

 

Hvis du arbejder i en industri hvor I arbejder med vægte, så bør du helt sikkert kende til CPH vægte, der har været dansk leverandør til dansk erhverv helt siden 1903. CPH vægte har alt hvad du skal bruge af vægte og uanset om du leder efter en vejecelle, en laboratorievægt, en industrivægt, en bordvægt, en pakkevægt eller noget helt andet, så er du sikker på at det kan findes hos CPH vægte, og at den hurtigt bliver leveret til dig.  

 

Det kan du forvente som kunde hos CPH vægte 

Når du handler hos CPH vægte kan du som kunde forvente en udsøgt service. CPH vægte vægter rådgivning højt, og mener at det er vejen frem når man skal finde den bedste vægt til den opgave man skal have ordnet. Du kan altid ringe og skrive for spørgsmål og vejledning, således at du udnytter CPH vægte’s mange års erfaring med levering og salg af vægte, til at udvælge den vægt som er bedst for dig og dit erhverv.  

 

Hos CPH vægte bliver de fleste af vægtene desuden afsendt direkte fra eget lager, hvilket betyder at du er garanteret at din vægt er kontrolleret og efterset, når du modtager den. Desuden sørger de for at din vægt er akkrediteret kalibreret, og verificeret, hvis der er behov for det. På CPH vægtes hjemmeside, kan du finde et stort udvalg af vægte til en bred række formål. De vægte der sælges er professionelle og udviklet netop til dette formål. Hvis du leder efter en særlig vægt som ikke findes på hjemmesiden, så er CPH vægte altid klar til at bestille den hurtigt hjem til dig.