Gode julegaver til iværksætteren

Julen står for døren og alle leder efter den helt perfekte gave til de forskellige mennesker i deres liv. Det kan være lidt af en opgave at finde gaven til lige netop din iværksætter, men det er derfor, vi er her. Her får du nemlig en række gode bud på, hvad den perfekte gave kunne være til iværksætteren i dit liv. De arbejder hårdt og fortjener noget, der sidder lige i skabet uanset om det er noget, der gør hjemmekontoret bare en tand mere hyggelig, som for eksempel skønne planter, ergonomiske møbler, gadgets og andre cool ting.

Underholdning til gameren

Iværksættere kommer i mange forskellige former og nogen af dem er med garanti gamere og derfor kan det måske være oplagt at overveje ting som en ny gamerstol, nyt keyboard, en god mus, headset eller noget andet. Hvis gameren samtidig godt kan lide at streame, så kan et stream deck eller et godt webcam måske også være en god idé.

En anden form for gaming er dog også af den mere fysiske slags som for eksempel brætspil og lignende. Der er selvfølgelig en masse skønne brætspil såsom Partners, Sequence og mange andre, men der er helt klart også noget over spil som dart, som kan købes i meget high-end versioner med cool skiver og pile, eller et spil som roulette. Roulette kan fås i mange udgaver som for eksempel dette kvalitets roulettebord og så handler det bare om at få det sat op og inviteret vennerne over. Roulette er et sjovt spil, som kan være en skøn del af enhver spilaften, men det er som bekendt også et spil, der er tilgængeligt online på platforme som for eksempel hos PokerStars, hvor mange spiller med. Det kan være en god idé at tage et spil roulette eller to online, så du er helt med på reglerne og måske endda har en lille overhånd i forhold til vennerne.

Fede gadgets til hjemmet

photo-1609081219090-a6d81d3085bf-300x170 Gode julegaver til iværksætteren
Foto af Akhil Yerabati CC0 1.0 

En anden ting, der helt sikkert rammer lige ind i hjertet hos enhver iværksætter, er gadgets! Til hjemmet, til bilen, til haven til kontoret – kun fantasien sætter grænser.

Det første, vi skal se på, er droner. Droner er nemlig blevet voldsomt populære i de seneste år og med god grund. De er nemlig vildt fede og de vil med garanti bringe lykke under juletræet.

Du kan også overveje et Apple Watch Ultra. Uret er essentielt set et ur, der kombinerer alle de bedste og fedeste features fra alle de tidligere ure i ét spektakulært ur pakket ind i et stilrent og skønt design. Det er det perfekte ur for den atletiske og sportsglade iværksætter, der gerne vil have lidt mere. Det er vandtæt i ned til 100 meter og kan klare meget svingende temperaturer i begge retninger. Batteriet har en levetid på hele 36 timer, før det skal oplades, og det har alverdens apps, der tracker din sundhed og fitness.

Hvis vi bliver lidt i den verden, så har Samsung lavet den revolutionerende Samsung Galaxy Z Fold 4, der er i en helt anden boldgade, end vi tidligere har set. Den er vandtæt, kan folde helt op til 200.000 gange og stadig være fuldt funktionsdygtig, og dets display er helt og aldeles fremragende. Den kommer med en ret høj pris, men den er også prisen værd.

Til den sociale medie-orienterede iværksætter, der måske også er lidt influencer på siden, kan det anbefales at anskaffe DJIs Osmo Mobile 6. Det er en enhed, der kan bruges sammen med din smartphone og som skaber balance, når du filmer. Det betyder, at man kan løbe, hoppe, cykle og alle mulige andre ting og på grund af Osmos stabiliserende effekt, får du stadig en stabil og glat video i høj kvalitet. Den har også en lang række fede features og effekter.

Giv dem én på opleveren

Oplevelsesgaver er altid en god idé. En tur i biografen, et ophold på et hotel, kro eller slot, eller en tur i en Ferrari. Når det kommer til oplevelsesgaver, er det virkelig kun fantasien, der sætter grænser. Der er alt lige fra brunch for to til en tur i en F16 og alt derimellem – og noget for ethvert budget.

Så har du hermed fået et par gode idéer til dette års julegaver. Så er det bare med at vælge og finde den eller de gaver, der passer lige netop til iværksætteren i dit liv.