Besøg smukke Sri Lanka ligeså snart Covid-19 er overstået

Du ved helt sikkert allerede at vil ud og rejse, så snart at Covid-19 er helt overstået, men hvis du ikke ved hvor turen skal gå hen, så kan du overveje at slå et smut forbi det smukke Sri Lanka, hvor du kan opleve en helt anden kultur og et helt andet klima end hvad vi har været tvunget til at acceptere i flere måneder efterhånden.

Ansøg om visum når du rejser ind i Sri Lanka

Vil du gerne rejse til Sri Lanka, skal du huske at der som så mange andre lande er et krav om at du søger om et visum for at få lov til at rejse ind i landet. Hvis du er klar allerede nu på idéen om at turen skal gå til Sri Lanka, så ansøg om visum til Sri Lanka herinde og læs desuden op på de regler der er forbundet med et visum til Sri Lanka.

Reglerne i forhold til et visum til Sri Lanka er til at overskue, for der er egentlig ikke så mange, men én af de få regler der kan nævnes er, at du kun må opholde dig i landet i optil 30 dage inklusive rejsedagene.

Bare 30 dage. Ja, så længe gælder visummet til Sri Lanka, men det behøver ikke at betyde at du absolut kun kan planlægge et besøg i det smukke land for en 30 dages periode. Hvis perioden passer fint for dig, så er det jo helt perfekt og dejlig simpelt at søge om visum. Du kan klare din ansøgning med få klik online og kort tid efter vil du have din rejsetilladelse elektronisk i form af en kvittering på din e-mail samt registreret på dit pas.

 

Når 30 dages ophold i Sri Lanka virker for kort

Mange ved allerede inden afrejse hvis de vil opholde sig længere tid end de 30 dage og tager derfor enten forbi den Srilankanske ambassade i Stockholm for at søge om et faktisk visum, der kan give muligheden for flere dage.

At tage til Stockholm for at søge om et faktisk visum kan virke voldsomt for den almindelige dansker og derfor ser man også at flest gør brug af muligheden for at forlænge visum når de er indenfor de Srilankanske grænser.

For at kunne rejse ind i Sri Lanka er der et krav om at der er en billet ud af landet igen allerede ved indrejse. Billettens datoer skal stemme overens med at du maksimum har tænkt dig at være i Sri Lanka i de 30 dage der er grænsen for dit ophold.

Her kan man godt blive lettere irriteret, hvis man på forhånd ved at man har planer om at forlænge sit visum når man er rejst ind i Sri Lanka, for det er jo spild af penge. Derfor gør rigtig mange også det at de i stedet for en returbillet tilbage til Danmark bestiller en billet fra Colombo til Indien, fordi at disse flyafgange typisk er i en overskuelig prisklasse, men du kommer desværre ikke helt udenom at skulle betale for en flybillet du allerede ved ikke vil blive udnyttet.