Trænger din virksomhed til en kapitalindsprøjtning?

Har du fået en god idé? Og drømmer du om at starte din egen virksomhed? Så er det desværre sjældent gjort med den gode idé alene. Og det uanset hvad den går ud på. For skal drømmen realiseres, koster det som regel en større eller mindre sum penge. Både til selve opstarten, til indkøb af varer eller ydelser og til den efterfølgende markedsføring. Det kan også være, at du allerede har været i gang med din livsdrøm i et stykke tid, men mangler en kapitalindsprøjtning for at kunne fortsætte eller vækste.

 

Lad ikke økonomien bremse dig!

Måske har du gået med drømme længe, men ikke turde springe ud i det alene. Det kan også være du har ventet på de rette lokaler, de rigtige leverandører eller det helt rette tidspunkt. Men måske er det pengene du har ventet på. Og har du ikke lyst eller mulighed for at gå til din bank, så kan et kviklån være løsningen. Her kan du låne helt op til 30.000 – alt efter hvor du søger. Og i modsætning til banken, kan du låne penge til stort set hvad du vil. Helt uden at stille nogen form for sikkerhed. Her skal du ikke stå til regnskab for nogen.

 

Få penge på under 48 timer

Dog bør man som udgangspunkt aldrig låne mere, end der er brug for, eftersom pengene skal betales tilbage. Hvor hurtigt det skal gøres, afhænger af den enkelte aftale, der er indgået. Til gengæld er der hurtig ekspedering sammenlignet med bankernes ofte lange behandlingstid. Du søger online med brug af dit NemID, hvorefter der bliver tjekket op på din kreditværdighed. Står du for eksempel i RKI, er det desværre ikke muligt at optage kviklån, og så må du søge andre veje. Oftest sker godkendelsen indenfor en time, og du kan have pengene på din konto indenfor 48 timer! Kvikt, ikke?

 

Se dig godt for – og kom så i gang!

Der findes en lang række låneudbydere på markedet, og det er altid klogt at sammenligne mulighederne, inden du beslutter dig. På den måde kan du finde netop det sted, hvor det er billigst at optage et lån og derved spare penge. Det kan også være en god idé at undersøge de enkelte firmaer betingelser inden du ansøger. Langt de fleste låneselskaber tilbyder udelukkende privatlån. Der er dog enkelte, der kan hjælpe med deciderede lån til virksomheder. Og ellers kan du låne pengene som privatperson og dernæst investere pengene i dit firma. Det er der ingen der vil pege fingre ad.