Spar penge på modetøj

4 tips til at spare penge på modetøj til kvinder

Elsker du at se godt ud, men ønsker du som de fleste ikke at gå fallit, fordi du gerne vil være præsentabel? Her får du fire tips til, hvordan du sparer penge på modetøj.

De fleste kvinder elsker modetøj, og det er med god grund. Det er behageligt at have tøj på, som man føler, at man ser godt ud i. Samtidig udstråler du, at du er en kvinde med ben i næsen, der har styr på sit liv, når du ser præsentabel ud.

#1: Hold øje med tilbud

Alle webshops og fysiske butikker har af og til tilbud på de varer, de ikke har fået solgt. Det handler bare om at følge med, så du ikke går glip af de gode tilbud. Ofte vil du opleve, at butikkerne ikke får de varer, de sætter på tilbud, hjem igen.

Lav eventuelt en oversigt over, hvilke webshops du godt kan lide at købe tøj fra, og gå ind og tjek deres tilbud en gang om ugen eller måneden, afhængigt af hvor ofte du køber tøj. På den måde vil du altid være opdateret, hvis der er noget, du kan lide, der sættes ned i pris.

 

#2: Køb kun tøj i udsalgsperioder

Hvorfor egentlig købe tøj hele året rundt? Typisk er der udsalg, når sæsonerne lakker mod enden, og her har du mulighed for at gøre nogle gode køb, så du kan opdatere din garderobe, uden at det koster en formue.

Dropper du dine impulskøb og får til vane udelukkende at købe tøj, når det er på udsalg, vil du opleve, at du sparer rigtig mange penge i det lange løb. Det kan betale sig, men det kræver naturligvis lidt selvkontrol, hvis du er typen, der køber nyt tøj, hver gang det bliver den første på måneden. 

 

#3: Køb eller byt dit brugte tøj

Der er masser af muligheder for at købe og sælge dit brugte tøj. Sælger du dit tøj, når du ikke bruger det mere, kan du tjene til penge til at købe nyt. Hvis du laver en regel om, at du skal sælge et stykke tøj, før du må købe et nyt, oplever du, at din garderobe ikke hele tiden forstørres, men at den hele tiden bliver opdateret alligevel.

Du kan også bytte dit tøj, hvis du har nogle veninder, du deler størrelse med. Alle er interesseret i at få nyt tøj, som de ikke har haft før, så det er der med garanti nogle, der vil gå med til.

 

#4: Flere modebrands tilbyder udlejning af tøj

Hvis du godt kan lide at veksle i dit outfit, så bør du måske overveje at leje dit tøj. Flere kæder og større modebrands tilbyder nemlig nu, at du kan leje deres tøj, så du slipper for at skulle investere i en ny kjole, hvis du udelukkende skal bruge en begivenhed.

 

Ofte er der ikke grund til at købe nyt, hvis det er til en bestemt anledning. Slip for at investere i nyt tøj, når du skal til bryllup, konfirmation eller andre arrangementer, hvor du skal være præsentabel – lej i stedet det perfekte outfit hos nogle af de store modebrands. Det kan helt sikkert betale sig.