Guide: Sådan får du adgang til Netflix i USA

Guide: Sådan får du adgang til Netflix i USA

Den amerikanske udgave af Netflix indeholder omkring 10 gange flere film og serier, end vi er vant til i Danmark. Du kan relativt nemt få adgang til udvalget. Se her, hvordan du gør.

Amerikanerne har store fordele, når det kommer til udvalget på streaming-tjenesterne. Særligt det amerikanske Netflix har et langt større udbud af film og serier på deres amerikanske platform. Det kan godt vække lidt misundelse hos os danskere.

 

Heldigvis er der råd for det. Du kan nemlig med relativt få kneb få adgang til alt det amerikanske udvalg på Netflix, uden at det er ulovligt. Se her, hvordan du gør.

Du skal bruge en VPN-klient

VPN står for Virtual Private Network og er en betegnelse for et værktøj, der giver dig mulighed for at tilgå nettet via servere, der er placeret i andre lande. Det er smart, fordi du kan få de hjemmesider eller webshops, du besøger, til at tro, at du er i et andet land.

 

I dette tilfælde er det smart, fordi Netflix vil tro, at du er i USA, hvis du åbner deres service, imens din VPN-klient er slået til. Der findes masser af forskellige VPN-klienter, og generelt kan de alle det samme, men nogle er dog bedre og billigere end andre.

 

Umiddelbart findes der ingen gratis løsninger, du kan bruge, så du slipper ikke for at skulle betale for servicen. Det er dog billigt, hvis du er storforbruger af Netflix, da du får langt flere film og serie.

 

Når du har fået binge watchet dig igennem alt det nye indhold, kan du opsige dit VPN-abonnement, så du ikke betaler for det, når du ikke bruger det.

Sådan gør du 

Det er ikke specielt svært at få en VPN-klient til at virke. Heller ikke selvom, du ikke har den store tekniske snilde. Herunder får du en trin for trin-guide til, hvordan du tilgår nettet via en server i eksempelvis USA:

 

#1: Vælg et abonnement hos en VPN-udbyder. Du kan i de fleste tilfælde nøjes med det, der er billigst. Vi anbefaler, at du bruger NordVPN, der er blandt de absolut mest populære på markedet.

 

#2: Installér klienten på den enhed, du ønsker at streame Netflix fra. Bruger du din telefon eller tablet, skal du hente en app. I den har du mulighed for at vælge, hvilket land du vil tilgå nettet fra. Vælg USA.

 

#3: Nu vil de services, du anvender, tro, at du er i USA, og du vil derfor få adgang til det amerikanske indhold. Når du ikke længere ser Netflix, kan du slå din VPN-klient fra igen, så den registrerer, at du er i Danmark.

Er det ulovligt at bruge en VPN?

Det er fuldstændigt lovligt at anvende en VPN-service. Der er ingen love, der forbyder at man anvender en, så selvom det måske lyder for godt til at være sandt, så gør du intet forkert. Du kan desuden også spare penge på dit Netflix-abonnement, hvis du anvender en server i et af de lande, hvor abonnementet er billigere, end det er i Danmark.