Brug professionelle packshots til din webshop

Vi lever i en verden af visuel kommunikation der billeder og video har ekstremt meget at sige. Før kunne man måske slippe afsted med en hjemmeside uden særlig mange billeder og visuelle clues, men sådan er det bestemt ikke mere. Der er meget der skal til, rent visuelt, for at blive opfattet som professionel nok. Derfor er det måske en god ide at overveje professionelle packshots til din webshop? 

Billeder og troværdighed

Ud over at skabe en smuk web show, hænger billeder og troværdighed faktisk godt sammen. Det at man har ens billeder på sin side eller webshop gør, at kunden føler at det er et fuldkomment produkt – og ikke bare billeder stykket sammen fra mange forskellige steder. Professionelle billeder er altså en vigtig faktor når det kommer til hvordan man bliver opfattet af kunder og ikke mindst, af potentielle kunder. Det er derfor ikke noget man skal undervurdere, hvor vigtige billeder egentlig er på ens webshop.

Vi er blevet meget mere forsigtig i vores færden på internet. Det er ikke sådan som før, at vi troede at alle web shops var genuine. Nu kan næsten alle lave et website eller en web shop, og derfor øger også kravene for hvad der gør, at et site ser professionelt ud. Et godt design, en flot logo og sikker betaling. Det der også er vigtigt er at man har gode anmeldelser. Her i Danmark styrer anmeldelser hvad vi køber og hvordan vi forbruger i en ekstrem grad. Du skal derfor ikke spare på krudtet, når det kommer til billeder. Billeder er mesteparten af en web shop, og din side vil fremstå som troværdig eller ej, alt efter som hvordan du har håndteret det visuelle. I tillæg skal man selvfølgelig sørge for at grammatikken er i orden, og at man ikke har stavefejl – det er nemlig også noget der kan gøre, at kunden opfatter ens site eller ens produkt som værende utroværdigt.

Gode billeder gør at kunden kan stole mere på din side. Du kan altså vinde meget på, at få professionelle billeder på dit site, i stedet for at tage dem. selv, eller det der lige er fra leverandøren. Egne billeder kan også give siden personlighed og kant. Det er de flotte produktbilleder der sælger dit produkt, rent faktisk, det ved Triggerhappy alt om. Derfor skal du ikke spare når det kommer til lige dette. På internet ER billederne dine produkter. Det er faktisk ikke så nemt at tage denne form for produktbilleder som mange måske tror. Det kræver en professionel fotograf der har styr på belysning og billedkvalitet, og derfor er det noget, du skal overlade til professionelle, hvis du gerne vil have at din webshop fremstår bedst muligt.

Find en løsning der passer

Det er imidlertid ikke sådan, at alle løsninger passer for alle. Derfor skal du finde en løsning der passer til dig og dine behov, og som passer til din webshop. En webshop med særpræg og professionelle billeder er en uslåelig kombo, der gør at du nok vil kunne komme til at mærke en god forskel når det kommer til salg.