5 gode grunde til at din hjemmeside skal bygges i WordPress

Er du i tvivl om, hvorvidt WordPress er det rigtige valg for netop din virksomheds hjemmeside? Herunder får du 5 gode grunde til, at din hjemmeside bør blive bygget i WordPress.

WordPress er verdens mest udbredte CMS, og det er med god grund. WordPress er en utroligt fleksibel platform, der gør det muligt for dig selv at redigere i både indhold og struktur på din hjemmeside. Det sparer dig for tid og penge, når du skal have opdateret din hjemmeside.

#1: WordPress er gratis

WordPress er open source, der betyder, at alle har mulighed for at udvikle på platformen. Det betyder, at der hele tiden er en dedikeret base af udviklere, der sikrer, at WordPress er opdateret, samt at der tages højde for sikkerhedsforanstaltninger.

 

Samtidig betyder det, at du ikke er nødt til at købe en licens, når du skal installere og anvende WordPress på dit domæne. Det er ganske gratis at bruge, uanset hvad formålet er, eller hvor avanceret en hjemmeside eller webshop, du ønsker at bygge.

#2: Du sparer penge på udvikling

Der findes adskillige temaer og såkaldte page buildere til WordPress. Nogle er gratis, mens andre koster penge. Fordelen er, at du sparer penge på udvikling, uanset om det er en gratis eller betalt løsning, du vælger.

 

Du slipper for at skulle bygge avancerede funktioner fra bunden. Faktisk kan du få et fuldt funktionelt website, selvom du ikke kan finde ud af programmering af hjemmesider. Ved hjælp af en page builder som WP Bakery Page Builder, Beaver Builder, Divi eller lignende kan du bygge hjemmesider med avancerede grid-systemer, selvom du ikke kan skrive én linjes kode.

#3: Mange bureauer kan håndtere din hjemmeside

Der findes adskillige webbureauer i Danmark og udlandet. De fleste vil være i stand til at håndtere din WordPress-hjemmeside, da det er den mest udbredte platform i verden. Skal du have lavet en hjemmeside i WordPress, kan du derfor vælge næsten et hvilket som helst bureau.

 

Dog skal du være opmærksom på, at der er forskel på pris og kompetenceniveau, hvorfor du naturligvis bør lave den grundlæggende research, før du vælger, hvilket webbureau der skal håndtere udvikling og vedligeholdelse af din hjemmeside.

#4: Der findes adskillige plugins til WordPress

Præcis, som der findes plug and play-løsninger i form af temaer, hvor alt er opsat og designet, er der udviklet flere tusinde, hvis ikke millioner, plugins til WordPress. Med et plugin har du mulighed for at installere en fil på din hjemmeside, hvorefter du får en eller flere funktioner. 

 

Igen sparer du penge på udvikling, uanset om du betaler for plugin’et, eller du vælger et af de mange gratis plugins, der findes. Samtidig er du sikker på, at det fungerer efter hensigten, da du, før du installerer det, har mulighed for at læse anmeldelser af det specifikke plugin.

#5: Det er nemt at arbejde med SEO

SEO er mere avanceret end nogensinde før, men med WordPress har du nemt mulighed for at optimere din hjemmeside med henblik på at opnå bedre resultater i Googles søgeresultater. Det har du både i kraft af de indbyggede funktioner, der medfølger, når du installerere WordPress, men i særdeleshed grundet de mange plugins du kan installere.

 

Yoast SEO er et plugin, der gør det muligt at optimere dine title-tags og meta-beskrivelse, og er et af de mest populære plugins til WordPress. Herudover kan du installere plugins, der håndterer SSL-certifikater, cachen, sikkerhed, billedoptimering og så videre.

 

Med andre ord får du ikke en platform, der gør det nemmere at arbejde med søgemaskineoptimering, end WordPress.