Må man markedsføre receptpligtig medicin som Botox behandling på Google og Facebook? 

Når Botox pludselig bliver omtalt som en receptpligtig medicin, så kan det forvirre mange hjerner, for de fleste kender kun til Botox i forbindelse med kendskab til kvinder og mænd der har et ønske om at se anderledes og yngre ud. Men Botox kan faktisk også være medicin. 

Når Botox ikke kun skal være en løsning for et yngre look 

Mange har et forkvaklet syn på Botox, mens andre har et syn på Botox som en gave der kan være med til at holde rynker eller andre alderdomstegn af vejen. Botox bruges i høj grad til at forstørre læberne hvis man er utilfreds med enten den ene læbe eller dem begge. Der er også mange der får fyldt rynkerne ud med Botox og nogle helt tredje bruger Botox til at ændre ansigtsformen, så det måske ikke hænger mere end hvad man ønsker.  

Botox behandling findes som skrevet i mange afskygninger og det er langt fra dem alle der kan nævnes her. Netop fordi der er så mange der benytter Botox behandlinger til at få et yngre look, er der dog også en del negative fordomme omkring personer der får Botox og derfor kan det virke helt absurd for disse personer, når der kan googles resultater frem omkring Botox som en medicin. 

model-2911330_1280-300x200 Må man markedsføre receptpligtig medicin som Botox behandling på Google og Facebook? 

Botox kan hjælpe med at slippe af med spændinger i musklerne 

Botox er dog langt mere end bare et præparat der kan for alderdommens tegn til at blive mindre synlige. Der er lavet ufattelig mange studier på hvad det er Botox gør for og ved kroppen, når den sprøjtes ind og ud fra alle disse studier har man lavet yderligere undersøgelser om hvordan man kan udnytte den effekt som Botox har på kroppens muskler og lignende. 

Med studierne har man fundet ud af, at Botox er et genialt præparat til at få musklerne til at slappe af og især indenfor studiet omkring migrænepatienter, er Botox blevet en større del af behandlingsmetoderne der er mulige.  

Botox er langtfra i nærheden af at kunne blive til en håndkøbsmedicin og det betyder, at alle patienterne der ønsker Botox behandling for at dække nogle sundhedsmæssige spektre er nødt til at gå igennem lægerne for at få denne form for behandling. 

Lider man f.eks. meget af hovedpine, så er der utrolig høje krav til udredning af migræneanfald og mængden af disse anfald skal være høj og undersøges af speciallæger, før at Botoxbehandlinger kan komme på tale som en løsning, men alt i alt så er der faktisk tale om et præparat der kan anses som receptpligtig medicin på lige fod med penicillin mod lungebetændelse.