2 muligheder for at få et lån til dit firma med statsgaranti og sikkerhed så din rente bliver lavere 

Hvis du står som virksomhedsejer og har svært ved at finde et erhvervslån der giver mening for din virksomhed at etablere, så kan det være at dette er din heldige dag, hvor du får øjnene op for en rigtig god mulighed. 

En høj risiko giver højere renter 

Som virksomhedsejer kan det være svært at finde en långiver der vil tilbyde et erhvervslån og ofte er det sådan at hvis der endelig er en långiver der gerne vil tilbyde dig et lån til din virksomhed, så har det alt for høje omkostninger med sig i forhold til hvad du har regnet dig frem til at ville give mening.  

Det skyldes at långivere på stående fod ser det som en høj risiko at låne penge ud til erhverv, fordi der netop lige har været en global pandemi der har resulteret i flere konkurser og derved har det ikke kunne lade sig gøre at få de lånte beløb hjem igen. Når der er tale om en høj risiko vil rente oftest også blive højere for dig. 

Men der er nu to muligheder som du kan se nærmere på, hvis du er netop den virksomhedsejer der har forsøgt at få hjælp til finansiering uden held. På siden https://www.flexfunding.com/erhvervsln finder du Flex Funding som er din redning i alt dette her. Her kan du nemlig som virksomhed gå til, når du mangler hjælp til finansiering og ved hjælp af statsgaranti og dermed en bedre sikkerhed for långiver om at få pengene igen, vil det blive langt lettere for dig som virksomhedsejer at finde frem til det helt rette lån. 

money-gaec9793bd_640-300x200 2 muligheder for at få et lån til dit firma med statsgaranti og sikkerhed så din rente bliver lavere 

2 firmaer der kan tilbyde dig hjælp i form af statsgaranti 

Den anden mulighed du har for at finde det erhvervslån du længe har efterlyst er hos Jysk Erhvervslån. Du kan inde på hjemmesiden: https://www.jyskerhvervslaan.dk/ hurtigt selv læse dig frem til et firma der alt andet lige minder meget om Flex Funding. Der er nemlig også her tale om hjælp i forhold til statsgaranti, så din kommende långiver lettere kan gå med til at finansiere dit lån. 

Hele processen i forhold til at ansøge om et lån herigennem er simplificeret, så hvis du kan acceptere de få krav der stilles til din virksomhed, så er du kun få klik og dage fra at få hjælp til finansiering til din virksomhed på bedste mulige måde med statsgaranti i baghånden.