Gode tips til at skille dig ud på datingmarkedet

Leder du efter den ene, så kan onlinedating synes som den hurtige og lette vej til kærligheden. Et enkelt swipe og så kan I leve lykkeligt til jeres dages ende. Desværre er det ikke helt sådan i virkeligheden. For når du har udset dig en, og I er blevet enige om at mødes, så begynder det virkelige arbejde for kærligheden. Dating er tough business. Både online og ude i virkeligheden

Men først skal du finde hende. Eller ham. Og her er konkurrencen stor. Og fravalget mindst lige så stort. Det gælder derfor om at skille sig ud og gøre opmærksom på sig selv og sin tilstedeværelse. Men det er ikke helt ligegyldigt hvordan!

 

Find den rette datingside

Først skal du finde frem til den – eller de – dating sider, du synes matcher dine ønsker bedst. Dernæst skal der laves en profil. Og det kan nok få de fleste til at gå i baglås. Hvad skal man skrive? Hvordan skal billedet se ud? Skal man være brutalt ærlig, eller må man godt pynte lidt på virkeligheden? Lad os hjælpe dig lidt på vej i denne artikel, hvor vi kommer rundt om hvordan du skriver en god profiltekst, som bliver læst.

 

Vælg et passende profilnavn

Det første du skal er at tage stilling til dit profilnavn. Som hovedregel bør du aldrig bruge hele dit rigtige navn, men lav i stedet et nyt. Det kan være en sammentrækning af interesser eller særlige karaktertræk ved dig. Det kan for eksempel være ”Fodboldfyren” eller ”Kageelskeren”. Dog bør du holde dig langt væk fra navne som ”Toosexy” og ”Hotmamma”, hvis du ønsker et seriøst forhold.

 

Undgå alle klicheerne

Så kommer det svære. Profilteksten. Her er kodeordene: ”Keep it simple”. Hold den kort, men interessant. Undgå alt for mange klicheer, for hvem gider ikke ”gå lange ture på stranden i solnedgangen”? Vær i stedet ærlig – men ikke for ærlig. Hvor mange forliste forhold du har bag dig, er der ingen der vil høre om. De vil hellere høre hvad det er du kan bidrage med. Og hvad du leder efter.

 

Afdæk dine ønsker for en kæreste

Gør dig omhyggelige tanker om, hvad det egentlig er du leder efter. Hvem du ønsker at møde. Er det en særlig type? Hvilke kvaliteter skal din kommende kæreste være i besiddelse af? Hvilke interesser skal han eller hun have? Er det en machomand eller en hjemmegående hustru, der er på ønskelisten, så sørg for at det afspejler sig i din profiltekst.

 

Sørg for et godt – og vellignende – billede

Vi spiser med øjnene. Det gælder ikke mindst på datingsider, hvor der ofte kun er ganske få sekunder til at fange interessen. Derfor er profilbilledet utrolig vigtigt. Sørg for et godt og ikke mindst vellignende billede – og lad være med at have andre med på det. Altså ingen børn, hunde, veninder eller tidligere kærester, tak. Billedet skal vise dig. Og kun dig. Sørg for at kigge direkte ind i kameraet, da det virker langt mere imødekommende!

 

Følger du disse enkle regler er du godt på vej til at finde kærligheden! Held og lykke.