Få styr på din belysning med en lampeskinne

Selvom de ikke er noget man lægger så meget mærke til i dagligdagen, kan lampeskinner være med til, at gøre en kæmpe stor forskel for dig i hjemmet og gøre din belysning meget lettere. En lampeskinne er især brugbar til at hænge over et spisebord og er praktisk til når der kommer gæster og bordet skal forlænges. På den måde kan du rykke lamperne rundt på skinnen, så de passer til bordets længde.

Halo Track Lampeskinner

Halo Design laver rigtige effektive lampeskinner og strømskinner og har gjort det i mange år. Firmaet har eksisteret i over 25 år og har i de seneste mange år været blandt de førende i landet på salg af lampeskinner. Halo Track, som Halo Designs skinnesystem hedder, kan købes i de fleste butikker som sælger belysning, heriblandt lampe webshops og byggemarkeder. Med Halo Track har du mulighed for, at bygge dit eget skinnesystem. Lampeskinnerne kan afkortes eller forlænges alt efter behov og laves også i flere længder. De er helt perfekte til spisebordet, da du kan være sikker på, at lamperne altid hænger lige over bordet. Dette gælder både til dagligt og når du får gæster og skal forlænge spisebordet.

Lampeskinnerne fra Halo Design, som kan købes her, kræver blot et enkelt strømudtag og monteres hurtigt og nemt. Det er et simpelt setup og alt hvad du skal bruge dertil i form af skruer medfølger til skinnen. Alle 230V pendler kan benyttes til Halo Track og hvis du har lysdæmper kontakt kan den ligeledes bruges.

Det mest sædvanlige sted, at montere sine lampeskinner er i et fladt loft, men det kan også godt lade sig gøre i et skråloft. Resultatet bliver dog bedst i et fladt loft, så det anbefales at gøre det i et fladt loft, hvis du har mulighed for det, da du på den måde vil opnå det bedste resultat.

Husk pendeladapter

For at koble din lampe til skinnen, skal du bruge en pendeladapter, som du klikker i lampeskinnen. Du kan bruge pendeladapteren fra Halo Design til alle almindelige 230V pendler og den tåler 4kg last. På selve lampeskinnen kan du hænge så mange pendeladapterer i som du vil, den kan bære ligeså meget som dit relæ kan klare. Pendeladapterne produceres i både sort og hvid, så du har mulighed for, matche den med din Halo Track strømskinne, som også produceres i begge farver.

Lampeskinner til erhvervsbrug

Det er ikke kun derhjemme, at lampeskinner kan komme dig til gode. De er også virkelig smarte i, mødelokaler, klasseværelser konferencelokaler, på caféer og andre lokaler hvor bordene jævnligt bliver rykket rundt på. Med strømskinner i loftet, kan du på den måde altid være sikker på, at belysningen passer til møbleringen.